Potisk reklamních předmětů

Rádi zajistíme výrobu reklamních předmětů. Jsme schopni zajistit potisk:

  • reklamní tašky plátěné, polyesterové, papírové
  • dárkové taštičky na víno, nápoje či dárkové pytlíky
  • keramické i skleněné hrnečky, plecháčky
  • čepice pletené s výšivkou, kšiltovky s potiskem / výšivkou
  • klíčenky, multifunkční šátky

Reference:

Papírové tašky s potiskem – Ekologické a stylové papírové tašky s vaším logem jsou ideální volbou pro nákupy, veletrhy či firemní akce. Kromě toho, že působí elegantně, zdůrazňují také zodpovědný přístup k životnímu prostředí. Potisk může být v různých barvách, dle vaší grafické identity.

Krabičky na víno s možností personalizace – Pro jedinečné dárky, jako je kvalitní víno, nabízíme stylové dárkové krabičky s potiskem. Krabičky na víno s logem nejen zvyšují hodnotu daru, ale také posilují dojem luxusu a péče o detail. Perfektní pro firemní dárky nebo speciální příležitosti.

Multifunkční šátky s potiskem jsou moderním a univerzálním reklamním předmětem, který si oblíbí každý. Lze je nosit jako nákrčník, čelenku, čepici, gumičku nebo dokonce náramek. Díky celopotisku s vaším logem nebo firemní grafikou budou zákazníci vidět vaši značku při outdoorových aktivitách, sportu či běžném nošení.

Kšiltovky s potiskem nebo výšivkou jsou ideálním doplňkem pro sportovní akce, firemní teambuilding nebo merchandising. Kvalitní materiál a moderní střih zajistí, že vaši zákazníci budou kšiltovku nosit s hrdostí, a vy tak získáte reklamní plochu doslova na každém kroku.

Reklamní předměty jsou nedílná součást firemní identity.

colordot potisk tricek brno

Nezapomínáme na ekologii – snažíme se jako firma co nejméně zatěžovat životní prostředí. Naše reklamní předměty se snažíme vybírat tak, aby splňovaly všechny atesty o zdravotní nezávadnosti a aby likvidace spotřebního materiálu probíhala ve všech procesech ekologicky.

Proč si vybrat právě nás?

  • Jsme přímí výrobci (tiskaři – digitální potisk, sítotisk brno).
  • Pokud nemáte připravená tisková data, grafiku vám zpracujeme.
  • Dodací lhůty jsou max do 3 týdnů.
  • Do světa neposíláme žádné „zmetky“, výsledek vždy pečlivě zkontrolujeme.
  • Pokud máte zájem o kvalitnější textil, či zajímavé střihy nebo odstíny textilu, rádi objednáme vzorky a ukážeme Vám možnosti.
  • Jednáme férově a se zákazníkem komunikujeme.

Časté dotazy

Jak připravit grafiku pro potisk triček?

Pokud nechcete využít možnosti návrhu trika od naší grafičky, zašlete nám prosím data ve formátech .png, psd, .ai, .svg, .cdr. V případě, že chcete na triko vytisknout například Vaší fotku, zašlete nám jí v co největším rozlišení (min. o šířce 1500px ve formátu .jpg, .tiff, .raw.

Nakonec ale platí, že si poradíme se vším :). Drobné grafické úpravy provádíme ZDARMA.

 

Jak prát tricka s potiskem?

Nejdůležitější rada je – textil perte naruby. Využívejte šetrné prací krátké programy (max 60 min). Vhodná je teplota 30°C. Vyzkoušet můžete i praní ve studené vodě. Nepoužívejte aviváž nebo jiné bělící prostředky, spíše použijte gelové prací prášky. Nesušte prádlo s potiskem v sušičce!!!  Nenechávejte tričko dlouho v pračce s ostatním prádlem. Po vyprání jej co nejdříve vyndejte z pračky a nechte sušit na čerstvém vzduchu. Správným zacházením prodloužíte životnost potisku.  Potisk triček v Brně – jedině u Colordot!